آموزش رایگان حسابداری در اکسل به زبان ساده

۴) حالا کافی است تا کسورات را از حقوق کم کنیم تا حقوق پرداختنی بدست آید. به این صورت: D3-G3=

 

۵) برای محاسبه ی بیشترین و کمترین حقوق پرداختنی، به ترتیب از تابع های MAX و MIN استفاده می کنیم.

 

۶) برای محاسبه ی میانگین حقوق پرداختنی از تابع AVERAGEاستفاده می کنیم.

 

۷) برای جدا کردن سه رقم سه رقم عددها ابتدا همه ی اعداد را انتخاب می کنیم و سپس از منوی کلیک راست، گزینه ی …Format Cells را انتخاب می نماییم. زبانه ی Number در پنجره ی Format Cells از دو قسمت Category (دسته بندی) و Sample (نمونه) تشکیل شده است. ت

از قسمت Category، گزینه ی Number را انتخاب می کنیم.

 – جدا کردن سه رقم سه رقم عددها در اکسل

قسمت Decimal Places برای تعیین تعداد ارقام اعشار بکار می رود. یعنی در این قسمت مشخص می کنیم که اگر عدد اعشاری داشته باشیم، اکسل باید تا چند رقم اعشار آن را نشان بدهد. در این تمرین عدد اعشاری نداریم. پس آن را صفر تعیین می کنیم.

اگر Use 1000 Separator را تیک بزنید، اعداد انتخابی سه رقم سه رقم از هم جدا می شوند.

 

ایجاد محدودیت در ورود اطلاعات
قبل از اینکه سایر تابع های پُر کاربرد را مورد بررسی قرار دهیم بهتر است ابتدا به یکی دیگر از قابلیت های اکسل اشاره داشته باشیم.

یکی از ویژگی های ما انسان ها این است که اگر به ما بگویند در این قسمت حتماً یک عدد کمتر از ۳۰ وارد کنید؛ برای یکبار هم که شده عددی بیشتر از ۳۰ وارد می کنیم، ببینیم چه اتفاقی می افتد!! در یک کارنامه اعداد کوچکتر از صفر (منفی) و بزرگتر از ۲۰ معنی ندارند. برای جلوگیری از این کنجکاوی انسان ها می توانید از قابلیت Data Validation یا اعتبارسنجی داده ها در اکسل استفاده کنید.

برای اینکار ابتدا همه ی نمره ها از درس دینی تا درس شیمی را انتخاب و بعد از زبانه ی Data روی گزینه ی Data Validation  کلیک می کنیم.

محل قرارگیری Data Validation در نوار ابزار اکسل

پنجره ی Data Validation  باز می شود.

 

چون می خواهیم در سلول ها مقادیر عددی (نمره های درسی) وارد کنیم پس در زبانه ی اول یعنی تنظیمات (Settings)، قسمت Allow را در حالت عددی (Whole number) قرار می دهیم. با این کار قسمت Data فعال می شود. نمره ی هر درس، عددی بین صفر تا ۲۰ است. بنابراین در قسمت Data گزینه ی between (بین) را انتخاب و عدد صفر را در کادر Minimum (کمترین) و عدد ۲۰ را در کادر Maximum (بیشترین) می نویسیم.

ایجاد محدودیت با Data Validation

قبل از کلیک روی دکمه ی OK، نگاهی هم به دو زبانه ی دیگر می اندازیم. زبانه ی دوم (Input Message) مخصوص نوشتن یک راهنما یا شرح کوتاهی درباره ی فعالیت سلول است.

 

 

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر 24مراجعه کنید


آموزش اکسل ویژه حسابداری ی ,کنیم ,اکسل ,data ,قسمت ,  ,می کنیم ,سه رقم ,زبانه ی ,را انتخاب ,گزینه ی ,آموزش رایگان حسابداریمنبع

نوشتن برنامه ساده حسابداری در Excel(پارت 4)

نوشتن برنامه ساده حسابداری در Excel(پارت 3)

نوشتن برنامه ساده حسابداری در Excel(پارت 2)

نوشتن برنامه ساده حسابداری در Excel(پارت 1)

آموزش رایگان حسابداری در اکسل به زبان ساده(پارت 12)

آموزش رایگان حسابداری در اکسل به زبان ساده(پارت یازدهم)

آموزش رایگان حسابداری در اکسل به زبان ساده(پارت دهم)

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

پکیج تصفیه فاضلاب arian45dew Web nikolaswyv8 Situs ارزانی FILMMM لوازم یدکی بیل مکانیکی 220 ارزان مرکز خرید پوستر دیواری ارزان بهترین سایت تفریح شادی دانلود اهنگ عکس فیلم خنده دار قیمت لاستیک هانکوک